Een paar weken geleden vroeg een oudere dame aan me waar alle jonge geitjes en schaapjes waren gebleven. Ze kon zo heerlijk op een bankje naar de capriolen van dit jonge grut zitten kijken, Elk jaar hebben we zo’n 10 tot 15 jonge dieren en die kunnen we niet allemaal houden omdat het dan al snel veel te vol zou zijn op de Dierenweide.

Af en toe blijven er 1 of 2 jonge dieren op de Dierenweide om te voorkomen dat we alleen oudere dieren hebben met als gevolg dat we nooit meer “jong spul” zouden kunnen krijgen. De dame begreep en accepteerde mijn uitleg maar ze bleef het jammer vinden dat alles weg was.

Andere vragen die we bijna dagelijks krijgen en waar we zelf een beetje moedeloos van worden zijn vragen aangaande de nieuwbouw. We hebben met onze aannemer een afspraak gemaakt dat hij in januari begint met de bouw.(januari 2007). Er zijn echter nog wel een aantal hobbels die genomen moeten worden. Om één of andere reden duurt het erg lang voordat de gemeente een bouwvergunning afgeeft.

Een ander, veel groter probleem is het feit dat de bouw duurder uitvalt dan we hadden gehoopt c.q. verwacht. We hebben nog een tekort op de begroting van zo’n € 50.000,-. We gaan de komende maanden actief bedrijven benaderen om te kijken of ze ons willen sponsoren door materialen voor niets c.q. voor een relatief klein bedrag ter beschikking te stellen.

Wat we zoal nodig hebben ????
Bouwmaterialen als hout, steen, glaswerk, beton, tegels, elektra materiaal en dergelijke. Maar ook steigermateriaal en 1 of 2 zeecontainers die we op ons terrein neer kunnen zetten om als opslag te dienen voor spullen van de Dierenweide maar ook voor bouwmaterialen.

DENKT U DAT U ONS KUNT HELPEN?? Neem dan contact op met Ton Guise, telefoon: 06-16868374