Ga naar de inhoud

Konijnen knuffelen

Deze kinderen van school de Olijfboom hebben geholpen met klusjes. Na afloop moet er natuurlijk een dier worden geaaid. Het leukste was dat één van de konijnen uit de bak sprong en haar eigen weg ging.

Dag van de vrijwilliger

Op de dag van de vrijwilligers van NL doet kregen wij hulp van 5 mensen die hebben geholpen de konijnen rennen op te frissen. Het was een leuke middag en we waren blij met de hulp!

Team Bochane schenkt De Dierenweide in Harderwijk cheque van 1000 euro: nieuw klimrek voor de dieren

Het team van Bochane mocht zelf een keuze maken voor een maatschappelijk doel. Unaniem werd voor De Dierenweide gekozen. Een begrip in Harderwijk waar veel kinderen komen spelen. De bestemming voor het geld is snel gevonden bij De Dierenweide aldus voorzitter Bianca Petersen. ,,Het klimrek… Lees verder »Team Bochane schenkt De Dierenweide in Harderwijk cheque van 1000 euro: nieuw klimrek voor de dieren

Dierendag op de dierenweide

Na 3 jaar is het eindelijk weer zover. Op 30 september vieren we dierendag op de kinderboerderij in Harderwijk. Er staan verschillende activiteiten op het programma zoals schminken, schaapje prik en kleurplaten kleuren. Ook Exotus Serpenti is weer aanwezig, zij komen met verschillende reptielen waar ze vol enthousiasme… Lees verder »Dierendag op de dierenweide

Keurmerk zoönosen

Onze kinderboerderij neemt sinds 2013 deel aan het gezondheidsdienst voor dieren keurmerk zoönosen en dit keurmerk is ook voor 2022 weer toegekend aan de kinderboerderij. Wilt u meer weten over het keurmerk zoönosen ga dan naar de website https://www.gddiergezondheid.nl/keurmerkzoonosen.

Nieuws!

Er is leuk nieuws te melden op de kinderboerderij.